avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Activitate eleonoranora

Activitate eleonoranora

Va multumesc din suflet. Imi voi scrie cererea catre director + CA + compartimentul Contabilitate pornind de la precizarile legislative oferite de dvs. Sper sa nu imi respinga cererea si sa imi returneze banii retinuti abuziv din 1 ianuarie 2011 incoace. Va multumesc inca o data; voi scrie aici despre rezultatul demersului meu.

Va multumesc tuturor pentru bunavointa si pentru sfaturi. Sunteti de un real folos! Pacat ca nu avem in structurile noastre sindicale consilieri de talia dvs., care sa ne ajute ori de cate ori ne aflam in impas sau suntem supusi abuzurilor statului si ale autoritatilor. Va doresc multa sanatate si forta!
Caut decizia in baza careia ni s-au retinut banii si revin cu detalii. E vorba de o decizie care a fost publicata si pe site-urile inspectoratelor scolare, in 2010, in baza careia se reduceau toate cheltuielile din institutiile publice cu 25 %. Inspectoratul a profitat de prilej si ne-a luat lunar si 25 % din banii de naveta. Problema e ca ne retin in continuare banii astia si vreau sa am un temei la mana ca sa pot sa depun o cerere, ceva, sa imi restituie sumele retinute. Voi reveni cu detalii. Multumesc.
Lucrez in invatamant, intr-o institutie ce apartine inspectoratului scolar (nu primariei), fac naveta zilnic si, din 2010, de cand ni s-au taiat salariile, ni se retin din naveta, lunar, si 25 %, pe motiv ca toate cheltuielile, inclusiv naveta, au trebuit reduse in toate institutiile de stat (asta este explicatia celor de la contabilitate). Nu stiu pe cine sa intreb daca am vreo sansa sa gasesc vreun temei legal in baza caruia sa cer inapoi inspectoratului scolar banii retinuti din 2010 incoace din naveta (25% din suma decontata lunar). Nu mai spun ca nu ni se dau acesti bani luna de luna, cum ar fi normal, ci abia la sfarsitul fiecarui an, cand valoarea lor nu mai este aceeasi. Va multumesc anticipat pentru sfaturi. Elena.