avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate TEF

Activitate TEF

Persoana respectiva este incadrata la noi cu norma redusa pentru ca este incadrata cu norma intreaga la o alta societate comerciala. Se vrea desfiintarea locului de munca pentru incheierea unui contract de prestari servicii cu o firma care ofera servicii in acest sens. este vorba de postul femeii de servici si se doreste inlocuirea acesteia cu acel contract de prestari servicii cu o firma de curatenie specializata.
ma puteti ajuta in acest sens, ce as putea sa fac si care sunt solutiile in aceasta situatie.
Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie de desfiintare post incadrat cu norma redusa de 2 sau 4 ore.
Care sunt motivele invocate si pasii care trebuiesc urmati in cazul desfiintarii unui astfel de post si care este temeiul legal care sta la baza desfintarii unor astfel de posturi, tinand cont de faptul ca este vorba de un CIM cu perioada nedeterminata.
Aceasta renumerare se stabileste in functie de ce?
Se ia in calcul salariul detinut deja si se acorda o marire procentuala din acesta ?
pe ce criterii se merge cand se acorda aceste renumeratii?
Hotararea AGA se face, doar ca vreau sa stiu exact care imi sunt obligatiile si cum voi fi platit pentru munca suplimentara facuta pentru ambele organisme, lucru care va fi hotarat la nivelul unei sigure AGA
Care sunt formalitatile care trebuiesc facute in numirea in functia de secretar atat pentru Adunarea Generala a Actionarilor cat si pentru Consiliul de Administratie pentru aceeasi persoana care mai o ocupa o functie la aceeasi societate comerciala si care ii sunt atributiile aferente functiei.
In acelasi timp timp din punct de vedere financiar exista din punct de vedere legal o legislatie clara la cum se face acordarea de renumeratie suplimetara sau vreun coeficient care se aplica pentru aceasta functie.
Se intocmeste hotarare AGA si se depune la ONRC, nu?