avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii SRL asistent director+secretar AGA-CA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii SRL asistent director+secretar AGA-CA

Care sunt formalitatile care trebuiesc facute in numirea in functia de secretar atat pentru Adunarea Generala a Actionarilor cat si pentru Consiliul de Administratie pentru aceeasi persoana care mai o ocupa o functie la aceeasi societate comerciala si care ii sunt atributiile aferente functiei.
In acelasi timp timp din punct de vedere financiar exista din punct de vedere legal o legislatie clara la cum se face acordarea de renumeratie suplimetara sau vreun coeficient care se aplica pentru aceasta functie.
Se intocmeste hotarare AGA si se depune la ONRC, nu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:02, 29 Iulie 2008
Numirile in functiile de secretar AGA si CA se fac de catre aceste organisme prin hotarari.
Remunerarea se stabileste tot de AGA si CA sub forma unei indemnizatii (nu se face contract individual de munca) in suma fixa lunara.
Aceasta renumerare se stabileste in functie de ce?
Se ia in calcul salariul detinut deja si se acorda o marire procentuala din acesta ?
pe ce criterii se merge cand se acorda aceste renumeratii?
Hotararea AGA se face, doar ca vreau sa stiu exact care imi sunt obligatiile si cum voi fi platit pentru munca suplimentara facuta pentru ambele organisme, lucru care va fi hotarat la nivelul unei sigure AGA
Cine va numeste stabileste si obligatiile dvs. si, in functie de acestea, si indemnizatia. Salariul dvs. actual nu are nici o legatura cu indemnizatia de secretar al AGA si al CA.
Nu exista un act normativ care sa reglementeze asa ceva. Nici nu ar putea fi pentru ca societatile comerciale nu seamana intre ele din nici un punct de vedere si sunt independente in stabilirea bugetului lor.
Dvs. singur puteti accepta sau nu functia de secretar al AGA si al CA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente functie administrator (onrc) - administrator (cor) monik monik buna ziua! este vreo diferenta intre cele 2 functii - administrator in sensul dr coemrcial, adica cel care se inregistreaza la ONRC si administratorul conform ... (vezi toată discuția)
Daca am un contract de mandat pot intra in concediu de cresterea ... me2206 me2206 Daca am un contract de mandat pot intra in concediu de cresterea copilului si sa primesc indemnizatie de cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Cine semneaza ? mony mony O societate comerciala- SRL- cu mai multi asociati si-a desemnat dintre acestia un administrator unic, inregistrat la ORC conform legii. Acest administrator ... (vezi toată discuția)