avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am un contract de mandat pot intra in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am un contract de mandat pot intra in concediu de cresterea ...

Daca am un contract de mandat pot intra in concediu de cresterea copilului si sa primesc indemnizatie de cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 10 August 2021
Sunteti remunerat in baza acelui contract ? Daca da, ce valoare are remuneratia?
Da, sunt renumerata, iar in contract e specificat ca societatea plateste toate taxele si impozitele aferente acestei renumerari. Renumeratia este mutual agreata cu actionarul principal, valoarea acesteia fiind sa spunem ipotetic 10.000RON/luna. Contractul a fost semnat acum 6ani. Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
Indemnizatia lunara se stabileste in cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni, din ultimii doi ani anteriori datei nașterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația pt creștere copil se plătește din brut sau net? Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua as dori să știu dacă indemnizația Pt creștere copil se socotește din salariu brut? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
indemnizatia de crestere copil 2018 ioanachirita ioanachirita Buna ziua, Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil, 85% din salariu brut sau din net? concediu prenatal si postanatal se plateste 100% sau 85 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil diana_1111 diana_1111 Buna ziua, In cazul in care am lucrat fix 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare nasterii, cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil si care va fi ... (vezi toată discuția)