In primul rand imi cer scuze ca nu utilizez un limbaj de specialitate in aceasta problema.
Am doua parcele mici de teren una langa cealalta - cea din dreapta (pe care doresc sa construiesc o casa) are 306mp (deschidere 14m), POT 30% cu limite 6m in fata si in spate, si 4m limita la stanga (unde este terenul nr.2) si 3m limita dreapta. Cel de-al doilea teren (in stanga celuilalt) are doar 119mp si are POT 5% (considerat spatiu verde agrement in PUZ). Ambele terenuri sunt in proprietatea mea. As vrea sa stiu daca pot construi chiar pe limita din stanga a terenului cu POT30% (cel mai mare) adica exact la hotarul cu terenul din stanga cu POT5%. Stiu ca in mod normal un vecin poate da o declaratie la notar cum ca este de acord cu construirea la hotar/calcan, dar in acest caz se intampla 2 lucruri diferite:
1). terenul din stanga este al meu (ar insemna sa-mi dau eu mie dreptul)
2). terenul mic (din stanga) este totusi considerat in PUZ ca spatiu verde/agrement si ma gandesc sa nu fie legi speciale, etc
Ce variante am? Pot sa construiesc chiar pe hotar? Este necesar PUD?
Si o alta intrebare: daca in PUZ terenul mic face parte dintr-unul mai mare si sunt considerate spatiu verde/agrement eu pot sa am gardul meu care sa imi inconjoare ambele proprietati?