Cei de la Asistenta si Protectie Sociala unde am depus dosarul mi-au zis ca nu se poate. Totusi imi mai dadura-ti o speranta ca poate o sa rezolv ceva.O sa ma duc iar sa incerc.Mi-au zis si mie ceva de cele 42 zile ca mi-ar trebui sa gasesc pe cineva,o firma ca sa imi faca contract de munca si dupa aia intrerupere.Am impresia ca sunt pusi acolo si platiti degeaba ca nu au nici habar de legii,de munca care o presteaza,nu te invata,nu te ajuta parca ar da de la ei din buzunar banii
sa va spun statutul in perioada aprilie 2010 eram inca studenta si am absolvit in iulie 2010 dupa aceea am fost la fortele de munca am depus dosarul pt somaj si dupa 60 zile adica incepand cu 1.10.2010 am luat somaj pana-n martie 2011 inclusiv si eu am nascut pe 13.04.2011 si m-am dus am depus cererea pt alocatie si indemnizatie si pe 04.05.2011 au analizat dosarul si mi-au zis ca nu se poate ca imi trebuie hartia cu concediu prenatal de la medicul de familie care trebuia luata cand eram insarcinata in luna 7.se mai poate rezolva ceva in cazul meu.va multumesc
deci trebuie sa depun cererea pt indemnizatie crestere copil,dar se poate fara hartia de la medicul de familie concediu prenatal ,ca aia mi-au zis ca imi trebuia luata de cand eram in 7 luni si a 2 varianta mi-au zis sa fi bagat cartea de munca 42 zile atunci cand am depus cererea pt alocatie dar eu nu am lucrat niciunde.si nu ma angaja nimeni pt ca trebuia sa fie postul la fortele de munca si nu se incurca nimeni.nu stiu ce sa mai fac ca imi este foarte greu. ajutati-ma va rog spuneti-mi mai detailat cum sa procedez
am si eu o intrebare si as dori sa ma indrumati si pe mine daca se mai poate face ceva. din 2008 pana in iulie 2010 am terminat facultatea si masteratul,dupa am intrat in somaj 6 luni pana in martie 2011 si pe 13 aprilie 2011 am nascut si nu am stiut ca pot beneficia de indemnizatie. am aflat cand m-am dus sa depun actele pt alocatia de stat si mi-au zis ca e tarziu ca sa beneficiez de indemnizatie, imi trebuia de la medicul de familie concediu prenatal.se mai poate face ceva acum dupa 1 an si o luna .va rog indrumati-ma si pe mine ajutati-ma daca nu o fi prea tarziu.va multumesc