avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate cristinayak

Activitate cristinayak

da
de ce ati primit de la anaf banii? mai aveti si o alta ocupatie? vrem mai multe detalii. si eu am platit si nu am primit nimic
legea126/2014,nr.111/2010,art.16,al.3,l,i
Buna seara! Ma numesc Cozianu Cristina Ionela din Campulung Muscel si am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema delicata. Sunt mamica de 3 ani si 9 luni si sunt datoare statului cum ma someaza ANAF-ul. In anul 2011 . am nascut in luna mai si am optat sa stau acasa 1 an.am depus dosarul pentru alocatie si lucrand in invatamant am intrerupt cartea de munca, dar eu sunt si persoana fizica autorizata si nu am fost atentionata de organele in drept ca daca mai am si alte venituri trebuie sa le intrerup. eu nu am avut timp sa citesc legea si dupa 10 luni m-au gasit cei de la Curtea de Conturi cu alte venituri inregistrata si am fost instiintata ca o sa mi se opreasca toti banii pe care i-am primit pana atunci. Ce pot sa fac? Am primit si executare silita in 2014. dar dumnealor de ce nu aplica legea de amnistiere a mamelor? Astept un raspuns de la d-voastra. Multumesc!