avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, Restituiri taxe CASS, CAS de la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, Restituiri taxe CASS, CAS de la ANAF

ANAF mi-a restituir suma corespunzatoare taxelor CASS si CAS platite pentru anul 2013 in decembrie 2014. Va rog sa imi indicati daca suma restituita se trece la incasari pe anul 2013 sau 2014. In cazul in care s-ar trece la anul 2014 ar afecta venitul brut.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 09:28, 2 Martie 2015
V-a restituit CAS si CASS ?
Ciudat.
Se tree cand s-au incasat: Dec 2014
de ce ati primit de la anaf banii? mai aveti si o alta ocupatie? vrem mai multe detalii. si eu am platit si nu am primit nimic
Eu am zis ca e ciudat deoarece in lege zice ca se restituie dooar impozitul.
CAS ul si CASS ul platit in plus ramane bun platit
Doar daca s-au facut erori si s-au depus rectificative se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii platiti ca impozit in 2013? liveomars liveomars In octombrie 2013 am infiintat un PF-profesie liberala,am declarat un venit estimat mult mai mare,nu am avut incasari,decat cheltuieli,am platit impozitul 16% ... (vezi toată discuția)
Cass 2012 verificator verificator PFA. Deoarece nu am platit CASS -ul in 2012 si nici nu mi s-a solicitat atunci, in anul 2013 din proprie initiativa am depus la ANAF pentru sanatate 2012 o ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)