hmm,nu mi se pare corect pentru ca ei au beneficiat de ajutorul si suportul parintilor, tocmai de aceea speram sa imi revina o cotatie mai mare din mostenire. ei a plecat de acasa cu 10 - 20 de ani in urma.eu am fost cea care am ramas cu parintii.........in fine daca asta e legea se prea poate sa ajung in strada iar restul fratilor sa sa isi ea partea sa isi reamenajeze locuintele eventul......multumesc pt raspuns oricum .
am cautat actele locuintei dar nu am gasit nici un titlu de proprietate sau extras de carte funciara,am gasit uschite dupa casa o copie dupa extrasul de carte funciara si un contract de vanzare cumparare din anii 70 atat.in mod normal ar trebui sa gasesc si restul actelor nu?
buna seara,in decembrie a murit mama iar de atunci sora mea nu ma mai accepta sub nici o forma cred ca din cauza locuintei pe care o detinem impreuna cu tata ,mentionez aici ca suntem sase frati eu fiind cea mai mica si ultima plecata de acasa de aprox un un an intrebarea mea este mostenirea se imparte in mod egal la fiecare dintre noi sau cel mai mic are un avantaj fata de ceilalti?
buna seara,
in urma cu o luna am ramas fara loc de munca(reducere de posturi in cadrul societatii), intre timp mi-am infiintat o firma care in momentul de fata nu imi aduce nici un venit, intrebarea mea este : daca figurez ca si administrator la o societate mai am dreptul la somaj?