Buna ziua,
dupa cati ani se prescrie
o restanta la orange care a fost preluata de Intrum Ro? Mentionez ca datoria e mai veche de anul 2017. Multumesc deja pentru raspuns.
Sunt casatorit si am doi copii. La vremea cand am declarat copiii la starea civila nu am stiut ca pot pune numele de familie al copilului combinat din numele de familie de domnisoara al mamei cu cel al tatului. Mentionez ca mama poarta numele de familie al sotului o data cu casatoria si anume inainte de nasterea copiilor. Pot obtine acum pe cale administrativa modificarea numelui in acest sens, daca ambii parinti dorim si suntem de acord? Va multumesc.
Procesul de vanzare decurge la fel ca si in cazul in care nu ar fi fost vorba de o asociatie nonprofit? Va intreb pentruca toate informatiile pe care le am pana acum sunt ca nu se poate vinde, dar nu am gasit nici o lege ca argument in acest sens.
Multumesc pentru raspunsul dat deja.
Buna ziua, este vorba de o asociatie non profit care are doua proprietati, in aceeasi localitate. Intentionam sa infiintam o filiala in alta localitate si vrem sa stim in ce conditii putem vinde una din proprietati cu scopul de a cumpara cu banii obtinuti astfel, un sediu pentru aceasta filiala?