avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate mohai

Activitate mohai

Răspuns la discuția vanzare casa
poate vinde o bucata din teren?
asta inseamna catrebuie dezmemrare inaintea vanzarii
sau facut acte notariale.fica socrului meu a primit donatia.impozitul pe pe imobile si teren se platesc separat la primarie.nu sa facut o dezmembrare de ore ce este curte comuna
Discuție vanzare casa
buna.socrul meu si fratele lui au mostenit casa parinteasca compusa din doua imobile in curte sau facut acte cota 1pe 2.dupa care socrul meu a donat partea lui ficei din pacate el a decedat cum se poate vinde partea ei?multumesc.
Răspuns la discuția divort
dece vorbesti asa eu am pus suflet la tot ce am facut si deacea nu am pretentii ciutat asai doamna
Răspuns la discuția divort
multumesc mult.daca ar fii sa ajunjem la partaj am vreo sansa,casa pe care am renovato singur fiind de meserie a fost donata de tatal ei si eu nu am vrut sa fie si pe numele meu.nu am pasrat facturi deci casa este pe numele ei as putea primii ceva inapoi incaul in care ajunjem la un divort urit.am dretul la ceea ce am facut
Discuție divort
buna ziua am 36 de ani si am o problema urita.sotia mea a decis sa divortam asa ca nu am de ales am hotarit amindoi sa divortam ca doi oameni civilizati.eu nu am pretenti la casa ramine tot la ia si nici ia nu vrea pensie alimentara.am uitat sa zic ca avem un copil de 9 ani. se poate divorta asa si cum. astept un raspuns.multumesc