avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa

buna.socrul meu si fratele lui au mostenit casa parinteasca compusa din doua imobile in curte sau facut acte cota 1pe 2.dupa care socrul meu a donat partea lui ficei din pacate el a decedat cum se poate vinde partea ei?multumesc.
Cel mai recent răspuns: mohai , utilizator 13:51, 14 Iunie 2018
Buna ziua,
Fiti mai explicit. S-su dezbatut succesiuni si s-a iesit din indiviziune?
Ce fel de inscrisuri s-au facut, notariale sau sub semnatura privata?
A cui fiica?
sau facut acte notariale.fica socrului meu a primit donatia.impozitul pe pe imobile si teren se platesc separat la primarie.nu sa facut o dezmembrare de ore ce este curte comuna
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
mohai, utilizator
Buna ziua,
Pai doamna respectiva poate sa-si vanda bunul atata timp cat este proprietar.
Fie isi vinde cota asa cum rezulta din acte fie solicita iesirea din indiviziune privind curtea si vinde partea ei.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
asta inseamna catrebuie dezmemrare inaintea vanzarii
poate vinde o bucata din teren?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, 2 persoane au mostenit (prin certificat de mostenire) 1/2 dintr-un imobil + teren. Unul dintre ei a vandut partea sa, pentru vanzare nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire si iesire din indiviziune lyly78 lyly78 buna seara ! am mostenit o casa cu teren impreuna cu fratele meu . curtea unde este casa este in indiviziune cu inca 2 proprietari(curte comuna la 3 familii) . ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cosminmilitaru cosminmilitaru Va adresez rugamintea de a-mi sugera cea mai eficienta solutie in rezolvarea urmatoarei probleme: - Detin o casa intr-o comuna la tara, situata central, la ... (vezi toată discuția)