avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate b24ud

Activitate b24ud

Bună seara, ce cod caen as avea nevoie pentru a putea deschide un magazin de tip plafar și suplimente alimentare și pe lângă sa fie comercializate articole de sezon iarnă si vara(exemplu săniuțe, mănuși, vara colace și alte articole legate de înot, umbrele ), cosmetice, articole de îmbrăcăminte, papetărie, jucării, portofele.
În speranța unui răspuns edificator vă mulțumesc. Și tot odată pentru alte întrebări legate de aceast subiect va sunt la dispoziție.
Bună ziua. Am un PFA cu codul Caen 8551 - activitatea este inițierea în înot. Se poate lua șomajul tehnic - covid-19 pentru luna septembrie?
se lucra cu 2tipuri de pontaj
perfecta dreptate
dar martori ar fi problema
in contractul de munca nu scrie nmk de ore suplimentare cum ar fi platitie
acela este salariul oferit inn cim ,programul de munca in contract este de 8 ore pe zi ,iar programul real de munca este 24/48.de exemplu pe luna aprilie am avut 240 de ore lucrate cu tot cu ore suplimentare.tura incepe la ora 8 dimineata si se termina a doua zi la 8 dimineata
daca orele de noapte ale receptionerilor se platesc si ca nr de ore lucrate aproximativ peste 240 de ore pe luna.salariu brut 1346 lei.