avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate alialin

Activitate alialin

Răspuns la discuția Amenda RATP
Erau controlori, am platit amenda dupa ce a venit acea persoana cu banii, insa vreau sa contest amenda pt modul abuziv in care s-au comportat controlorii, pt privarea de libertate si retinerea pe nedrept a documentelor si pentru faptul ca am abonament valabil.
Discuție Amenda RATP
Am primit o amenda RATP deoarece, grabindu-ma, mi-am uitat acasa portofelul cu toate actele, bani si abonament RATP. A venit controlul si le-am explicat ca nu am actele si abonamentul si nici nu pot sa ma legitimez sau sa platesc amenda pe loc pt ca nu am portofelul la mine. Am spus domnilor sa coboram pt a suna acasa sa imi aduca buletinul si abonamentu pt a dovedi ca ceea ce spun este adevarat, insa acei domni m-au tinut cu forta in tramvai, m-au bruscat si au spui ca ma vor plimba cu tramvaiu toata ziua pana le prezint actele sau platesc amenda. In tramvai se afla un cunoscut care s-a oferit sa plateasca amenda(dupa ce scotea bani de la bancomat), insa acesti domni nu m-au lasat sa cobor pana nu au retinut actele acelei persoane si nu a venit cu banii. Din cate stiu nici macar politia nu are dreptu de a retine actele unei persoane cu atat mai putin niste controlori RATP. Prin urmare, am depus o plangere la politie pentru faptul ca nu m-au lasat sa cobor si m-au retinut cu forta si pentru ca au retinut pe nedrept actele acelei persoane. De asemenea vreau sa merg sa contest amenda datorita abuzurilor savarsite de catre controlori si as dori niste sfaturi cu privire la legislatia de care trebuie sa ma leg pentru a contesta amenda.