avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate Makedonu

Activitate Makedonu

Răspuns la discuția Credit intocmit pe numele meu
Si am facut si plangere la parchet , m-au trimis la sectia de politie si cei de la politie m-au pus sa retrag plangerea ca nu au motorina ca e mult de alergat. Nu stiu ce sa mai fac , un prieten mi-a spus ca pot cere pana la 50.000€ daune .
Am inteles , si despre despagubiri se poate spune ceva?. Am suferit mult din cauza lor am vandut si un imobil de frica bancii.
Nu , nu am semnat nimic si s-a solicitat si un card de credit pe numele meu . Dar ce ma nelinisteste , notificarile si telefoanele non stop. Iar persoana are un nume diferit fata de al meu si cnp de asemenea dar cu o copie de buletin sau nu stiu cum s- a intocmit acel dosar de credit . Si pentru tot ce am avut de suferit vreau sa cer despagubiri consistente va multumesc pentru raspuns.
buna seara, am o problema mare banca a intocmit un credit unei persoane care s-a folosit de numele meu si acum cand cer contractu au spus ca e la bucuresti si nu il voi vedea. Si banca ma ameninta in continuare si nu inteleg ca eu nu am nicio treba . Acum, ce doresc eu , sa aflu cat ar dura acest proces tinand cont ca sunt multe detalii si e vizibil e o greseala enorma , daca pot avea castig de cauza si si daca da , care e suma despagubirii pe care o pot cere deoarece mi-au dat viata peste cap cu problema asta .aa si sa nu uit nu am bani de inceput adica prima taxa onorariu dau un procent considerabil daca ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat