avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Credit intocmit pe numele meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Credit intocmit pe numele meu

buna seara, am o problema mare banca a intocmit un credit unei persoane care s-a folosit de numele meu si acum cand cer contractu au spus ca e la bucuresti si nu il voi vedea. Si banca ma ameninta in continuare si nu inteleg ca eu nu am nicio treba . Acum, ce doresc eu , sa aflu cat ar dura acest proces tinand cont ca sunt multe detalii si e vizibil e o greseala enorma , daca pot avea castig de cauza si si daca da , care e suma despagubirii pe care o pot cere deoarece mi-au dat viata peste cap cu problema asta .aa si sa nu uit nu am bani de inceput adica prima taxa onorariu dau un procent considerabil daca ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat
Ati semnat un contract cu banca sau nu?
Persoana pe numele careia s-a acordat creditul are acelasi nume si acelasi CNP cu d-vs?
Banca care v-a instintat ca aveti de plata un credit catre ei,trebuie sa va arate si contractul. Chiar daca operatorii acelei banci spun ca contractul este la Bucuresti,dvs trebuie sa le cereti sa vedeti macar o copie a acelui contract.Se poate ca Bucurestiul sa trimita prin fax o copie catre banca din localitatea dvs. Daca nu va arata contractul,nu le mai dati atentie la somatie plata credit.
Mergeti la banca cu somatia de plata a creditului pe care banca va obliga sa platiti acel credit,faceti apoi o cerere catre directorul bancii ptr a va arata contractul,iar dvs cand inmanati cererea,sa cereti sa vi se elibereze un NR DE INREGISTRARE.,a cererii dvs.
Nu , nu am semnat nimic si s-a solicitat si un card de credit pe numele meu . Dar ce ma nelinisteste , notificarile si telefoanele non stop. Iar persoana are un nume diferit fata de al meu si cnp de asemenea dar cu o copie de buletin sau nu stiu cum s- a intocmit acel dosar de credit . Si pentru tot ce am avut de suferit vreau sa cer despagubiri consistente va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
Makedonu, utilizator
Trebuie sa va adresati cu o plangere parchetului impotriva persoanei care s-a folosit de copia actului dvs. de identitate in care sa solicitati efectuarea de cercetari comf. art 215 Cod Penal,tot acolo se va ajunge oricum.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Dorel Dumitru, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Credit la banca - furt de indentitate cristianamada cristianamada Buna ziua, vreau sa va prezint situatia mea, poate imi puteti da cateva sfaturi. In anul 2006, la o vizita normala la banca unde aveam deschis un cont (BCR), ... (vezi toată discuția)
Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva doclaro doclaro Buna ziua, In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie. In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Tata a decedat si i-a venit de plata un credit ContSters313377 ContSters313377 Tata a decedat dupa 4 ani de boala,suferind de dementa mixta gradul 1.in urma cu 6 ani tata cu mama au facut un credit la CEC pe care l au inchis dupa 5 ... (vezi toată discuția)