avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Credit intocmit pe numele meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Credit intocmit pe numele meu

buna seara, am o problema mare banca a intocmit un credit unei persoane care s-a folosit de numele meu si acum cand cer contractu au spus ca e la bucuresti si nu il voi vedea. Si banca ma ameninta in continuare si nu inteleg ca eu nu am nicio treba . Acum, ce doresc eu , sa aflu cat ar dura acest proces tinand cont ca sunt multe detalii si e vizibil e o greseala enorma , daca pot avea castig de cauza si si daca da , care e suma despagubirii pe care o pot cere deoarece mi-au dat viata peste cap cu problema asta .aa si sa nu uit nu am bani de inceput adica prima taxa onorariu dau un procent considerabil daca ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat
Am inteles , si despre despagubiri se poate spune ceva?. Am suferit mult din cauza lor am vandut si un imobil de frica bancii.
Si am facut si plangere la parchet , m-au trimis la sectia de politie si cei de la politie m-au pus sa retrag plangerea ca nu au motorina ca e mult de alergat. Nu stiu ce sa mai fac , un prieten mi-a spus ca pot cere pana la 50.000€ daune .
Nu traim in evul mediu.Cei de la parchet sunt obligati sa inregisreze plangerea si sa va dea un nr.de inregistrare. Cei de la politie de asemenea deci depuneti plangerile,daca nu le primesc fata in fata le depuneti la posta recomandate.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Dorel Dumitru, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit la banca - furt de indentitate cristianamada cristianamada Buna ziua, vreau sa va prezint situatia mea, poate imi puteti da cateva sfaturi. In anul 2006, la o vizita normala la banca unde aveam deschis un cont (BCR), ... (vezi toată discuția)
Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva doclaro doclaro Buna ziua, In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie. In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Tata a decedat si i-a venit de plata un credit ContSters313377 ContSters313377 Tata a decedat dupa 4 ani de boala,suferind de dementa mixta gradul 1.in urma cu 6 ani tata cu mama au facut un credit la CEC pe care l au inchis dupa 5 ... (vezi toată discuția)