Diferența salariu CIM vs Revisal
Solicitand un extras Revisal am descoperit o diferență- in jos - a salariului față de ce e in CIM. Explicația angajatorului e ca a trecut pe CAEN de construcții și de aici modificarea brutului. Fără acordul meu, fără să fiu informat.
Am motive să fiu nemulțumit?
Cui aș putea să mă adresez?
06.07.2010- data incetarii contractului de munca. Insa decizia de disponibilizare a fost intocmita la 29.06.2010. De aici si nedumerirea mea, intrucat Legea 118 este publicata in Monitorul Oficial in 30.06.2010.
Buna ziua.Am si eu nevoie de indrumare.
Socrul meu face parte din persoanele disponibilizate prin concedieri colective de la Regia Nationala a Padurilor.
In decizia de disponibilizare, dansul a fost incadrat in baza Legii 174/16.05.06, la salarii compensatorii care se calculeaza functie de vechimea in munca.
In data de 08.06.2010, acesta a fost trimis in preaviz 20 zile lucratoare. In timpul preavizului, mai exact in 30.06.2010, apare Legea 118 care, la Articolul 11 precizeaza diminuarea cu 15% a salariului compensatoriu in cazul celor care beneficiaza de el, iar la Articolul 15 se abroga Legea 174/16.05.06.
Acuma dansul a beneficiat de 5 salarii compensatorii, drept cuvenit din contractul individual de munca, dupa care automat intra in somaj.
Ce doreste sa stie este daca are dreptul la salariile compensatorii prevazute de legea 174/16.05.06, fiind in preaviz in perioada in care se abroga aceasta, salarii care nu sunt putine, tinand cont ca are 12 ani vechime in domeniu, mai ales ca nu-si poate cere dreptul -daca i se cuvine- decat prin instanta.
Mai mult, cantonul care era administrat de dansul a fost dat altei persoane, lucru care, din cate am inteles, dansul trebuia sa aiba intaietate la reangajare.
Astept, cu multumiri anticipate, raspunsul dumneavoastra.