avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferența salariu CIM vs Revisal Solicitand un extras ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferența salariu CIM vs Revisal Solicitand un extras Revisal ...

Diferența salariu CIM vs Revisal
Solicitand un extras Revisal am descoperit o diferență- in jos - a salariului față de ce e in CIM. Explicația angajatorului e ca a trecut pe CAEN de construcții și de aici modificarea brutului. Fără acordul meu, fără să fiu informat.
Am motive să fiu nemulțumit?
Cui aș putea să mă adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 24 Septembrie 2020
Care este salariul din c.i.m. si care este cel din REVISAL ?

De cand apare modificarea ?
Acum, după ce am scos raportul din SPV, constat că figurez încă de la angajare(un an)cu 3555, deși contractul e pe 4787.

Cornel Vasile a scris:

Care este salariul din c.i.m. si care este cel din REVISAL ?

De cand apare modificarea ?

Adresati-va angajatorului si daca va nemultumeste raspunsul dat puteti :
- promova o actiune in instanta,
- apela la mediere
- sesiza ITM-ului , care constata dar nu obliga pe angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)
Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pcorynna pcorynna Buna ziua!am intampinat zilele acestea o problema in urma ridicarii carnetului de munca de la angajator legata de incadrarea mea timp de aproape 2 ani!am ... (vezi toată discuția)