avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua!am intampinat zilele acestea o problema in urma ridicarii carnetului de munca de la angajator legata de incadrarea mea timp de aproape 2 ani!am descoperit ca pe cartea de munca eram incadrata ca si muncitor necalificat cu un sal brut de 720 ron iar in revisalul si in statele de plata depuse de la angajarea mea pana in prezent figurez ca operator calculator cu cod caen corespunzator, si in plus in cartea mea de munca nu este specificat vreun nr de contract de munca in baza caruia ar fi fost intocmita cum era normal.mai exista o diferenta de data intre cartea de munca in care apare data de 31.03.2010 si revisalul depus de angajator in care este specificata data de 19.03.2010.am mers la itm sa vad daca se poate remedia greseala si sa cer o explicatie si am fost trimisa la plimbare ce mai pot face in cazul acesta?va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 2 Iulie 2011
Depuneti o sesizare in scris la ITM si /sau Inspectia Muncii .. in acest fel, veti avea un raspuns oficial din partea acestor institutii , precum si o rezolvare a situatiei dvs.
In caz contrar, va puteti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca necompletata si eliberare copie falsa andyn andyn Buna ziua, as dori daca se poate cateva lamuriri in legatura cu urmatorul aspect: In urma cu doi ani m-am angajat cu forme legale la firma X in functia de ... (vezi toată discuția)
Este adevarat ca salariul minim , din octombrie 2009 este 720 lei? MOCANU DOINA MOCANU DOINA La firma unei prietene, a avut control de la ITM, si i-au spus ca salariata angajata trebuia sa fie incadrata cu 720 lei nu cu 600 lei. Stiam ca doar ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata, schimbare incadrare matei iosefina matei iosefina am implinit 55 ani,am 35 ani de munca,am depus cererea de pensionare anticipata,ca sa poata sa imi inchida cartea de munca mi sa dat sa semnez un act in care ... (vezi toată discuția)