avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata, schimbare incadrare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata, schimbare incadrare

am implinit 55 ani,am 35 ani de munca,am depus cererea de pensionare anticipata,ca sa poata sa imi inchida cartea de munca mi sa dat sa semnez un act in care mi se schimba incadrea din muncitor calificat -in muncitor necalificat altfel nu imi pot inchide cartea de munca,asta fiind o conventie dintre intreprinderea in care lucrez si camera de munca,imi poate explica cineva care ar fi motivul acestei cereri pt ca nu ma lamureste nimeni,multumesc,specific ca am salariul de 650 roni
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
matei iosefina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:53, 20 Mai 2010
1. Nu stiu ce conventie poate fi intre ITM si angajatorul dvs., dar oricum ar fi este ilegala, nu poate exista asa ceva.
2. Banuiesc ca este o minciuna a angajatorului dvs. Pentru ce, nu-mi pot da seama. Daca lucrati la o intreprindere de stat s-ar putea sa fie ceva legat de blocarea postului.
3. Daca iesiti la pensie nu va afecteaza cu nimic ca ultima inregistrare in carnetul de munca ar fi de muncitor necalificat.
4. Eu v-as sfatui sa lasati asa cum ati semnat si sa va bucurati de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional schimbare functie b_kamelita b_kamelita Buna ddimineata!Am si eu o problema:in perioada 2002-2007, am fost angajata in functia de ospatara.in 2004 ni s-a spus ca suntem obligati sa facem un curs de ... (vezi toată discuția)
Muncitor caificat vs. necalificat maria_cseh maria_cseh Bună ziua. Vă rog un sfat în numele vecinei mele. Dânsa are un fiu care a terminat profesionala cu diploma de tâmplar.A fost angajat ca tâmplar la o ... (vezi toată discuția)