avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fals in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fals in cartea de munca

Fals in cartea de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 8 Septembrie 2024
Dati detalii mai multe despre situatia dvs.
Multumesc ca ma ajutati.Speta este urmatoarea: la angajare,in 1990,am avut specializarea de bucatar,dar pt o perioada de 6 luni m au angajat la bucataria unitatii,ca muncitor necalificat.acum,la pensie,citindu mi cartea de munca reiese ca 17ani am fost muncitor necalificat desi in realitate conduceam o bucatarie pt o statiune balneoclimaterica(bucatar sef),si doar ultimii 10 ani,am avut scris in cartea de munca muncitor calificat.
Intrebarea mea ar fi,ce pot sa fac sa remediez situatia,gresala e si a mea,pt ca nu m am interesat de situatia mea,si mi am vazut mai mult de lucru.

Cornel Vasile a scris:

Dati detalii mai multe despre situatia dvs.

Contează cu cât ati contribuit la fondul de pensii, nu ce calificări ati avut.
daca in carnetul de munca este o eroare la functie, atunci aceasta poate fi rectificata de entitatea angajatoare.
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional schimbare functie b_kamelita b_kamelita Buna ddimineata!Am si eu o problema:in perioada 2002-2007, am fost angajata in functia de ospatara.in 2004 ni s-a spus ca suntem obligati sa facem un curs de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata, schimbare incadrare matei iosefina matei iosefina am implinit 55 ani,am 35 ani de munca,am depus cererea de pensionare anticipata,ca sa poata sa imi inchida cartea de munca mi sa dat sa semnez un act in care ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca gikgika gikgika Din 01.10.2003 sunt angajata la o societate ca vanzator, dar in carnetul de munca muncitor necalificat.Pe 19.03.2004 am fost calificata in meseria de vanzator ... (vezi toată discuția)