avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnetul de munca

Din 01.10.2003 sunt angajata la o societate ca vanzator, dar in carnetul de munca muncitor necalificat.Pe 19.03.2004 am fost calificata in meseria de vanzator printr-un curs de calificare la A.J.O.F.M./A.M.O.F.M., doar ca eu si in ziua de azi in carnetul de munca sunt muncitor necalificat, la aceeasi societate. Ce e de facut in situatia de fata? Se poate corecta in carnetul de munca din urma?
Cel mai recent răspuns: gikgika , utilizator 18:56, 27 Ianuarie 2009
Se poate rectifica; trebuie facut un act aditional la contractul de munca (cu data obtinerii calificarii) privind modificarea functiei ocupate si solicitat la ITM sa rectifice mentiunile din carnetul de munca.
In acest caz se modifica slariul?Acesta fiind in carnetul de munca 600lei. Va multumesc pentru raspuns.
Prin acelasi act aditional se poate modifica si salariul sau printr-un alt act aditional.
gikgika a scris:

Din 01.10.2003 sunt angajata la o societate ca vanzator, dar in carnetul de munca muncitor necalificat.Pe 19.03.2004 am fost calificata in meseria de vanzator printr-un curs de calificare la A.J.O.F.M./A.M.O.F.M., doar ca eu si in ziua de azi in carnetul de munca sunt muncitor necalificat, la aceeasi societate. Ce e de facut in situatia de fata? Se poate corecta in carnetul de munca din urma?

Din 19.03.2004 puteati sa solicitati angajatorului modificarea functiei in baza acelui certificat de calificare emis de AJOFM. De asemenea, tot de atunci vi se putea modifica salariu potrivit functiei respective.
Prin uramre, pentru modificarea functiei si a salariului este necesara incheierea unui act aditional la c.i.m. Dupa incheierea acestui act si depunerea la ITM , se poate modifica in carnetul de munca.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional schimbare functie b_kamelita b_kamelita Buna ddimineata!Am si eu o problema:in perioada 2002-2007, am fost angajata in functia de ospatara.in 2004 ni s-a spus ca suntem obligati sa facem un curs de ... (vezi toată discuția)
Angajare muncitor priceput dar fara calificare atestata atenastef atenastef [i]Buna ziua, Societatea noastra doreste angajarea unei persoane calificata in meseria de presator metale la rece. In urma anuntului s-au prezentat doua ... (vezi toată discuția)
Carte de munca necompletata si eliberare copie falsa andyn andyn Buna ziua, as dori daca se poate cateva lamuriri in legatura cu urmatorul aspect: In urma cu doi ani m-am angajat cu forme legale la firma X in functia de ... (vezi toată discuția)