avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Este adevarat ca salariul minim , din octombrie 2009 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Este adevarat ca salariul minim , din octombrie 2009 este 720 lei?

La firma unei prietene, a avut control de la ITM, si i-au spus ca salariata angajata trebuia sa fie incadrata cu 720 lei nu cu 600 lei. Stiam ca doar bugetarii au 720 lei, cei de la SRL-uri au tot 600 lei. Oare gresesc?:( Va multumesc pt.ajutor. Precizez ca angajata nu are nici liceul si nici o calificare in domeniu.
Cel mai recent răspuns: MOCANU DOINA , utilizator 18:33, 5 Martie 2010
Salariul minim pentru muncitori necalificati este de 600 lei , iar pentru muncitorii calificati este de 720 lei de la 01.01.2009.

Ce functie are trecuta in carnetul de munca acea persoana?
Muncitor necalificat.
P.S. Eu cred ca prietena mea folosea salariata ca vanzatoare si cei de la ITM au considerat ca are incadrarea eronata.:">
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficientii de ierarhizare cle cle Buna seara ! As dori sa stiu daca un vanzator ,avand ca studii o scoala profesionala in domeniul textil , se incadreaza la un salariu de 600 ron sau 720 ron ... (vezi toată discuția)
Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie oana aniela oana aniela Va rog sa mi spuneti daca s a modificat salariul minim pe economie, Multumesc (vezi toată discuția)