geanina n a scris:
rox_maria a scris:
geanina n a scris:
adriana009 a scris:
Am o dilema la procedura civila, mai exact art 69 in priviinta comunicarii cererii de chemare in judecata a altei persoane care spune ca se comunica atat celui chemat in judecata cat si partii potrivnice.
Se mai face un exemplar si pt instanta, pt ca la art 149 la forma cererilor vb de asta?
Adica in 2 exemplare sau 3?
Nu de alta dar cu ani in urma au avut subiecte de genul asta.
intodeauna faci si un exemplar pentru instanta
cate parti sunt (cu exceptia cazurilor prevazute de lege)+una obligatoriu pentru instanta
Sigur se face un exemplar pentru instanta in situatia expusa? Instanta dispune comunicarea cererii de chemare in judecata atat celui chemat in judecata, cat si partii potrivnice...
pai din asta eu inteleg cererea de chemare a altei persoane, nu cererea initiala propriu zisa
Da, la cererea de chemare in judecata a altei persoane ma referam si eu. E logic sa fie necesar un exemplar pentru instanta pentru a avea pe baza a ce judaca... Dar ma gandeam ca daca cererea e deja formulata la instanta, nu ar mai fi necesara o alta comunicare pentru instanta...doar pentru parti . Poate rationamentul meu la sfarsit de saptamana nu mai e in cea ma buna forma :sorry:! Mai ma voi documenta!