avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua!
Daca inainte de data nasterii copilului voi avea o perioada de 2 luni de concediu fara plata, cuantumul indemnizatie de crestere copil ar avea de suferit? Procentul de 85% se va calcula raportat la celelalte 12 luni lucrate din ultimii 2 ani?
Precizez ca am o vechime in munca de 6 ani, fara intreruperi.
Multumesc mult!
Sarbatori linistite!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:45, 18 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, procentul de 85% se va calcula raportat la cele 12 luni eligibile din ultimii 2 ani... altfel spus, cele 2 luni de CFP nu se iau in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia, daca dupa 2 ani de cic, mai faci un copil MamaBrava MamaBrava Dupa 2 ani de condediu de crestere copil, sunt iar insarcinata. Mi s-a spus ca indemnizatia de data aceasta se va calcula ca 85% din actuala indemnizatie, ceea ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza concediul fara plata la calculul indemnizatiei? oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Daca in cele 12 luni de dinaintea nasterii copilului am avut perioade de concediu fara plata, cum imi afecteaza calculul indemnizatiei? risc sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)