avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters252861

Activitate ContSters252861

Răspuns la discuția dreptul la mostenire
ba pe la noi pe la tara asa se obisnuieste, baietii sa ramana in casa parinteasca , iar fetele sa plece! si cunosc mai multe zone in care se obisnuieste asta!
nu sunt in niciuna din situatiile de mai sus! locuim si eu si fratele cu parintii! este doar o chestiune de traditie , ca averea tb sa ramana baietilor! de asta spun ca nu mi se pare ok! mult mai mult ii ajut eu decat fratele! el este doar scandalagiu ,iar la confortul din aceasta casa am contribuit toti!
asa este, aveti dreptate! de fapt , eu vad lucrurile prin prisma celui dat la o parte si tb sa recunosc , ca mi-e ft greu sa acctept unele lucruri, pt ca nu mi se pare corect! si eu am copii , la randul meu, dar nu voi favoriza pe vreunul, doar daca se vor intelege ei intre ei!
nu inteleg cum de legea da dreptul la un act de vanzare cumparare intre parinti si copii? chiar daca exista acea clauza de intretinere? de ce legea le da dreptul sa-i scoata din drepturi pe ceilalti copii?inteleg sa poata face act pe casa, dar in conditiile in care si ceilalti copii sunt de acord?atunci de ce au mai facut si alti copii? de ce n-au facut decat unu singur, sa-i lase doar aceluia?nu mi se pare ok!
pot parintii face act de vanzare -cumparare unuia dintre copii , fara acordul celuilalt?poate fi contestat acest act?