Buna ziua, am citit mesajul @Adam Grecu, dar nu prea inteleg cum anume ati reusit sa montati contor oficial, cum il numiti, deci nu pasat, precizati dvs, fara a avea si separarea juridica a scarilor. Eu asa am aflat de la ApaNova. Multumesc
buna seara si multumesc pt. raspunsuri. AC = 0, caldura = not applicable, inseamna k deja radetul a sistat apa calda (0), iar de caldura deocamdata nu mai discutam k e vara si nu ne mai trebuie (din fericire deocamdata). s-a ajuns aici, deoarece nu s-a dorit continuarea sau reluarea sub o alta forma/intelegere, a platii datoriei catre radet (macar facturile in sold, fara penalitati). in schimb, strangem fond de reparatii. voi incerca sa aflu care este suma estimata la care trebuie sa ajungem...din cate imi amintesc, se vehicula ceva de genul 40,000 lei
buna ziua. as dori sa intreb: daca persoana aleasa pune conditia de a fi angajata cu cim si da, adunarea aproba pt. ca admin. prezent, intrebat fiind daca este legal, raspunde afirmativ, este legal si fair pt. toata lumea? mentionez ca momentele erau tensionate,adunarea formata de oameni de regula neinformati, era in stare sa aprobe orice conditie, numai sa avem un presedinte pt. ca precedentii nu au mai dorit acest lucru. multumesc
buna ziua. as dori sa va intreb re la fondul de reparatii: daca exista deja un fond de reparatii strans si depozitat in banca la finele 2011, este oblig a se continua strangerea pe anul in curs (2012)? In sensul ca adunarii i se aduc la cunostinta tot felul de chestii gen dupa reabilitare vom face casa scarii. din cate stiu, acest fond este obligatoriu pt. toti membrii, o data hotarat. dar poate fi contestat de membrii nemultumiti de faptul ca cei cu centrala sunt dornici de o scara renovata dar nu si de esalonarea radet (pt. achit datoriei f. mari), care din acest motiv, nu a mai fost afisata in liste (dupa cum s=a scris in p-vb. cf. ad.gen.). motivul: exista restantieri si nu platim decat dupa ce platesc toti!
cu alte cuvinte AC =0, caldura = n/a, dar trebuie sa platim fond de reparatii, desi avem stransi in banca peste 2,000 lei. multumesc