avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate abedsafet

Activitate abedsafet

Da, asa este , nu colegii sunt singurii care stiu acest lucru. Familia mea, prietenii, colaboratorii stiu acest lucru.
Va multumesc mult pentru ajutor.
Va multumesc pt raspuns .
Dar cum as putea sa dovedesc faptul ca stau peste program cand eu apar 8 ore pe pontaj ?
Angajatorul va spune ca stau peste program ca nu-mi fac treaba , sau ca stau ca asa vreau eu.
Nu exista un sistem de pontare, pontajele sunt facute de cei de la HR , cu 8 ore la personalul TESA indiferent de cat stau la munca.
Cum as putea dovedi acest lucru , a.i. sa fie credibil , in cazul in care se va ajunge in instanta ?
(exceptand proba cu martori , deoarce nu stiu daca cineva din firma va venii sa depuna marturie , atata timp cat vor sa mai stea in firma ? :(
Buna ziua ,
Lucrez de aproape doi ani intr-o companie, fiind angajat pe o functie de conducere. Compania are peste 300 de angajati iar volumul de munca este foarte mare. Sunt singur in departament si nu mai fac fata sarcinilor.
As vrea sa plec din aceasta companie si sa-mi gasesc altceva, dar problema este ca nimeni nu prea vrea sa ma asteapte termenul de preaviz ( 45 zile )
Din cate stiu , as putea pleca cu lichidarea la zi , daca angajatorul imi incalca anumite drepturi.
Mentionez ca nici pana in prezent , eu nu am o fisa a postului, stau in fiecare zi peste program fara a mi se plati orele suplimentare, dar in fine , intrebarea mea este daca nu am fisa postului , acest fapt poate sa constituie motiv pentru a-mi pune lichidarea la zi ?
Daca as pleca cu lichidarea la zi , invocand lipsa fisei de post , legal compania ce ar putea sa-mi faca?
Va multumesc.