avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate stefy1965

Activitate stefy1965

Discuție succesiune
buna ziua.tatal meu a decedat in urma cu peste 20 de ani.am dezbatut mostenirea si fratele meu a renuntat la partea lui in favoarea mamei.mama a decedat in urma cu 7 ani dar nu am dezbatut mostenirea,casa ramanand nelocuita.d na notar de la adresa parintilor i mi spune ca trebuie sa dezbat 2 mosteniri pentru casa si terenul aferent casei pe partea mamei.cum eu nu am o relatie frateasca cu fratele meu(nu vorbeste cu mine)ce trebuie sa fac:sa merg la notar sau sa merg la tribunal sa deschid un proces.eu m am ocupat de inmormantare,pomeni,impozitul pt casa il platesc dar nu benefeciz de nimic de 7 ani.va rog sa mi spuneti ce i mai bine sa fac:sa merg la notar sau sa merg la judecatorie si aproximativ cat ma costa pentru aceasta casa care i la tara si se degradeaza de 7 ani nefiin locuita.multumesc frumos!o zi buna!
Răspuns la discuția procedura de recurs
multumesc,din suflet!!!cred ca aveti dreptate!!
buna ziua.in cazul cand nu sunt multumita de sentinta,fac recurs,dar nici partea vatamata nu este multumita si depune si el recurs.deci si intimatul si partea vatamata au depus recurs fara a avea motivarea judecatorului in acest moment.in cat timp se poate judeca recursul si cate procese vor fi??recursul se termina doar cu un singur proces??multumesc frumos!