avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate danoana2008

Activitate danoana2008

Răspuns la discuția Permis suspendat, pedeapsa
eu am permis italian si mi--a fost retinut in vederea suspendarii si deocamdata cazul e in stare de desfasurare si pana la decizie sa poate sa ma duc la carabinieri sa le spun ca mi s-a furat si ca vreau sa mi se elbereze altul...dilema e posibil sa gaseasca ca e retinut sau se vede doar daca este suspentat
pai mi sa facut deja dosar penal ca mi-a inaintat dosarul pa procuror ca am avut 1.0 la alcool si mai mult de atat ce poate sa imi faca

la alcool la sange ma refer si dupa cum mi-a explicat majoritatea nu cred ca o sa ma achite ci o sa ma trimita in judecata si daca ajungi acolo indiferent cat ti-a iesit la alcool si chiar daca ai minim tot iti anuleaza permisul si iti da cu suspendare daca nu mai ai vreo una in coada ...
credeti ca daca permisul a fost suspendat in romania si esti oprit in italia ,reusesc sa te verifice pe loc si daca e valabila si suspendarea pe alt teritoriul decat in romania
am intrebat si eu ceva dar nu mi s-a dat nici un raspuns ...
sa incep cu inceputul in luna ianuarie am fost oprit de organele de politie brasov care spre ghinionul meu consumasem o cantitate mica de alcool ,am fost depistat la proba in aerul espirat cu 0.45 si la spital la prima proba 1,0 si la a doua dupa o ora cu 0,8...ce vreau sa stiu eu am categoriile luate in romania si a fost preschimbat in italiala dupa care am mai dat si altele cat. acolo care defapt lucrez ca sofer pe camion ...acum este dilema nu cred ca am vreo sansa sa il prlimesc pana la 1 iunie pentru ca trebuie sa incep munca intrucat mi sa facut dosar penal si dosarul este la procuratura ...am fost am depus si un memoriu ca nu am mai avut alte abateri dar de 3 saptamani de cand a ajuns la procuror nu am primit nici un raspuns si cred ca o sa ma trimita in judecata care pe perioada cat timp se desfasoara procesul pot sa circul pe teritoriul italiei si daca ma opreste sunt deja trecut in baza de date a lor sau numa dupa ce se termina procesul de suspendare ...sau daca le spun ca l-am pierdut si urmeaza sa imi scot altul in cel mai scurt timp ...este posibil sa verifice pe loc sau dureaza ...