avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate erikagorog

Activitate erikagorog

Răspuns la discuția Contestatie sau nu?!!
Dar nu s-ar putea da in judecata institutia (DGASPC), caci nu am luat eu banii cu forta, si nici nu am stiut ca au fost calculati gresit...???!
Buna ziua!

Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: am lucrat ca asistent social pana in septembrie 2011 la DGASPC Cluj, (Protectia Copilului), dupa care am demisionat. De cateva zile, am primit din partea lor o notificare, prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca in urma examinarii unor "deficiente" in Raportul de audit...incheiat in urma actiunii auditului financiar asupra contului anual de executie bugetara pe 2010, la DGASPC, Camera de Conturi a jud. Cluj a constatat ca " au fost acordate personalului DGASPC compensatii ptr. sarbatori ...si drepturi de hrana...care exced cadrului legal reglementat privind salarizarea personalului din institutiile bugetare...De asemenea, ... s-au acordat necuvenit drepturi salariale ...care exced cadrului legal...ca urmare a stabilirii eronate a salariilor de baza prin includerea in salariile de baza a sporului de dispozitiv si stabilitate."
In baza acestor constatari, "in vederea punerii in executare a ...Deciziei Curtii de Conturi a Romaniei - Camera de Conturi Cluj nr. .../2011, in scopul evitarii unui litigiu...", sunt rugata sa "returnez la bugetul DGASPC suma de 5262 lei, incasata in cursul anului 2010".

In contextul celor prezentate mai sus, Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, cum sa evit returnarea sumei, intrucat, in fapt NU EU AM GRESIT, CI PERSOANA CARE A CALCULAT SALARIUL MEU. Astept cu nerabdare raspunsul DVS si Va multumesc anticipat!!!