avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate soniaionita

Activitate soniaionita

Multumesc pentru raspunsul la prima parte a intrebarii, va rog sa-mi raspundeti ,in acest context la partea a doua a intrebarii :Se poate angaja intr-o institutie de stat ca administrator baze de date, conform studiilor ? nu s-a cerut cazier la angajare !
Buna ziua,
Dupa ce perioada se sterge cazierul judiciar in cazul unei pedepse cu inchisoare pt furt bani, reclamantul nu s-a constituit parte civila, perioada 4 ani si 6 luni, efectuata 3 ani si 6 luni,eliberat conditionat, in FEBRUARIE 2011,fara alte antecedente penale, fapta savarsita in IANUARIE 2008, hotarare ramasa definitiva in DECEMBRIE 2008.CUM SE PROCEDEAZA? Se poate angaja intr-o institutie de stat ca administrator baze de date, conform studiilor ? nu s-a cerut cazier la angajare !
Sunt beneficiar al legii speciale 341/2004 in calitate de luptator remarcat, mi s-a retinut CASS la intreaga indemnizatie platita de CNAS si calculul indemnizatiei s-a efectuat gresit cf legii 287/2010,adica aplicand indicator "salariu mediu brut " care s-a inlocuit cu "castigul salarial mediu brut prin OG11/2011 prin art unic prin sintagma "salariul mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat",raspuns primit de la Casa Judeteana de Pensii [Editat] ce ma sfatuiti, va rog ?