avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retinere CASS din indemnizatie de revolutionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retinere CASS din indemnizatie de revolutionar

Sunt beneficiar al legii speciale 341/2004 in calitate de luptator remarcat, mi s-a retinut CASS la intreaga indemnizatie platita de CNAS si calculul indemnizatiei s-a efectuat gresit cf legii 287/2010,adica aplicand indicator "salariu mediu brut " care s-a inlocuit cu "castigul salarial mediu brut prin OG11/2011 prin art unic prin sintagma "salariul mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat",raspuns primit de la Casa Judeteana de Pensii [Editat] ce ma sfatuiti, va rog ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Idemnizatie revolutionar jhonybear jhonybear Buna ziua, as dori sa stiu daca: un revolutionar cu certificat de LUPTATOR REMARCAT PRIN FAPTE DEOSEBITE, reinnoit in iunie 2010, fara nici un venit, care nu ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut si castigul salarial mediu brut m.marinesco m.marinesco Bună ziua, Spuneţi-mi vă rog, care este diferenţa dintre salariul mediu pe economie şi câştigul mediu pe economie şi dacă puteţi, temeiul legal care ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de revolutionar+salar de la firma particulara rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Tatal meu detine o pensie de revolutionar in baza legilor 42/1990 si 341/2004 si sa angajat si la o firma privata unde realizeaza salar . Este ... (vezi toată discuția)