Tu ai o problema. :slap:
Apreciez ca ai incercat sa ajuti, dar stilul tau
sarcastic de a ajuta oameni chiar enerveaza.
Nu stiu cat de linistit poti sta 4 luni fara carnet daca esti in tara. Interesant.
Vad ca nu te poti abtine si o cam dai in paranoia.
1. Asadar, dupa tine, daca permisul iti este suspendat pt. consum de bauturi alcoolice pt. ca ai avut 0,11 (vad ca-ti place valoarea asta - se trage de la 2 beri, btw), ti se suspenda permisul pe 90 zile + 30 zile (de fiecare data cand nu treci testul).
Logica ta: 90 zile + (30 zile * x) = y (unde x este numarul testelor 13/15 date si nepromovate, iar y este numarul total de zile de suspendare)
Iti arat si un exemplu in caz ca nu reprezinta un punct forte cunostintele la mate:
90 zile + (30 zile * x) = y
x = 0 (pentru ca nu ai picat testul)
deci
y = 90 + 0
y = 90 zile de suspendare
Sa spunem ca esti atat de incapabil incat nu poti sa treci testul ala.
Pai mie imi suna a permis mai mult anulat decat suspendat.
Suspendat ar trebui sa fie pe o perioada de timp determinata. Tu daca pici testul incontinuu, inseamna ca e ca si cum ai avea permisul anulat. Iar daca e sa interpretam legea dupa cum spui tu, inseamna ca ai voie sa dai doar o data pe luna acel test.
Daca ar fi sa luam in considerare situatia in care am fost eu + logica ta, ar insemna ca eu daca vin in tara doar o luna, si in luna aia dau examenul si-l pic, permisul meu va fi suspendat inca 1 an de zile pana ma intorc din nou si mai incerc o data, corect?
Practic e mai rau decat daca as avea permisul anulat sau suspendat pe un an. (am auzit ca in anumite cazuri de dosar penal, ti se poate suspenda 1 an de zile)
2. De ce m-as duce eu sa fac constestatie la tribunal (dupa 1 an de zile) ca sa-mi recuperez permisul?! Nu-i mai usor sa dai examenul?
3.
aceeasi valoare in aer expirat 0,11, plecat tot la studii in strainatate, difereau doar nickul userului si lunile
Mai lasa CSI-ul, Criminal Minds si alte seriale care-ti provoaca o gandire obsesiva si suspicioasa.
Nu spun ca nu e bine sa nu ai o doza de suspiciune in ceea ce auzi/vezi. Dar invata sa gandesti rational si sa accepti atunci cand nu ai dreptate.
Nu spun chestia asta fara argument :)
Ti-a spus domnul avocat, din experienta, ca nu e cum spui tu, tu tot pe-a ta o tii.
PS. Din punct de vedere logic, avand in vedere situatia prezentata si rezolvarea ei, cate luni crezi ca a fost suspendat?
PS2. Logica din lege (sau, ma rog, dupa cum este aplicata):
y = 90zile + (30zile * x)
unde x poate fi doar 0 sau 1 (iar in anumite cazuri, prezentate in lege, -2).
-2 si 0 reprezinta promovat, iar 1 reprezinta picat/neprezentat.