Buna seara. Cu trimitere de la medicul de familie, am fost la psiholog. In urma evaluarii [pe care am platit-o pentru ca a fost efectuata de un colaborator angajat al cabinetului psihologic] nu mi s-a eliberat chitanta si mi se refuza o scrisoare medicala in care sa mi se dea recomandarile in format scris. Refuzul a fost motivat astfel:
"Nu sunteti tribunal, nu sunteti institutie, v-am comunicat recomandarile verbal si nu vi le dau scris. Daca nu va convine adresati-va Ministerului"
Nu inteleg cum mi se poate refuza accesul la aceste informatii. Sunt informatii despre copilul meu si nu cred ca trebuie sa fiu "institutie" pentru ca recomandarile si constatarile evaluarii sa-mi fie comunicate in scris.
Doresc sa ii fac o solicitare scrisa, trimisa cu confirmare de primire, dar as vrea sa stiu ca am dreptate. Bat eu campii??? Nu am dreptul sa solicit aceste informatii? Multumesc
Am si eu o intrebare complementara la acest post. Am o problema oarecum similara in sensul ca pe o decizie a fost pusa stampila pentru formula executorie. Aceasta nu se vede in totalitate. Dar, deoarece aceasta stampila este "definita prin lege" [adica format, dimensiune, continut, etc] traducatorul m-a rugat sa-i indic locul in lege unde exista definit textul [de pe stampila pt titlu executoriu] ca sa il poata traduce... Eu nu reusesc sa-l gasesc. Nici textul de pe stampila cu "definitiv si irevocabil" nu il gasesc definit nicaieri.