avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile pacientului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile pacientului

Buna seara. Cu trimitere de la medicul de familie, am fost la psiholog. In urma evaluarii [pe care am platit-o pentru ca a fost efectuata de un colaborator angajat al cabinetului psihologic] nu mi s-a eliberat chitanta si mi se refuza o scrisoare medicala in care sa mi se dea recomandarile in format scris. Refuzul a fost motivat astfel:
"Nu sunteti tribunal, nu sunteti institutie, v-am comunicat recomandarile verbal si nu vi le dau scris. Daca nu va convine adresati-va Ministerului"

Nu inteleg cum mi se poate refuza accesul la aceste informatii. Sunt informatii despre copilul meu si nu cred ca trebuie sa fiu "institutie" pentru ca recomandarile si constatarile evaluarii sa-mi fie comunicate in scris.

Doresc sa ii fac o solicitare scrisa, trimisa cu confirmare de primire, dar as vrea sa stiu ca am dreptate. Bat eu campii??? Nu am dreptul sa solicit aceste informatii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatorului pangeneva pangeneva Am o angajata in domeniu de panificatie, a ramas insarcinata si in prima perioada a sarcinii, de cand a inceput sotul ei sa aiba servici ea refuza sa mai ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face dovada comunicării deciziei de rechemare din concediul de odihna oanaportar oanaportar Buna seara ! Directorul institutiei noastre publice a emis o Decizie de rechemare din concediul de odihna al unui salariat. Decizia i s-a trimis prn posta, ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine ''apt conditionat'' Stranita Stranita Buna ziua, Sunt cadru didactic si in urma controlului periodic efectuat de catre Medicina muncii am primit avizul medical de ,,inapt ... (vezi toată discuția)