avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate igabriela34

Activitate igabriela34

Discuție imobiliar
buna seara. dupa decesul parintilor mei, fratii m-au dat in judecata, pt. a revendica 1/4 parte din casa parinteasca(suntem 4 frati, si fiecare a cerut cate o patrime).in urma sentintei date de Curtea de Apel, definitiva si irevocabila, imobilul mi-a fost atribuit mie, urmand ca eu sa-i despagubesc cu o suma de bani. neavand banii, au apelat la un executor judecatoresc, imobilul fiind scos la licitatie. sentinta definitiva a fost pronuntata pe 06/11/2009. care este termenul de prescriptie? va multumesc anticipat.

Răspuns la discuția prescriere datorii
cine a spus ca nu am platit? am platit pina in mai 2009, apoi nu am mai avut serviciu.

[va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
din ce am citit, termenul de prescriere incepe de la ultima plata efectuata. daca eu am platit ultima oara pe 19/05/2009, de atunci se calculeaza?
VA MULTUMESC! TOCMAI MI-ATI OFERIT UN CADOU FANTASTIC. AZI E ZIUA MEA! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!
am un credit restant la o unitate bancara. ultima plata confirmata a fost in mai 2009.in iunie 2009, am fost contactata telefonic, de un reprezentant al bancii, am explicat ca nu mai am servici, si momentan nu pot plati. pina acum nu am mai primit nimic,nici telefonic, nici scris, pina ieri. am gasit in cutia postala un plic, de la o societate de recuperari. exista un termen de prescriptie pt credite?