avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate salvador

Activitate salvador

buna ziua
vin cu rugamintea la dvs. de a ma invata ce sa mai fac
in anul 2011 am cumparat o casa de vacanta in Orasul Eforie sud
laga mine erau 2 fam. de tigani.mentionez ca si eu sant tot tigan. eu in eforie sud nu vin decat vara.cand am ajuns anul acesta am avut neplecerea de a gasi casa sparta si furat totul din casa.pna si draperile de la geam.deci stiu sigur ca ex vecini mei mau furat.am facut recalamatii peste reclamatii fara nici un raspuns,mai nou am gasit un covor de al meu la ei pe gard lam luat lam dus la politie, nu sa facut nimic.acum am ajuns la eforie si supriza este ca nu mai sant 2 fam sant vro 7 fam. galagie tipete continu, nu stiu ce sa mai fac imi este frica ca ma duc la puscarie in locul lor, acum seau facut baraci lipite de casa mea si cu materiale furate de la mine,ma gandesc sa merg iar la politie, dar am aflat ca politia ea spaga de la el ca vand nu stiu ce pe plaja,primaria nu face nimic ca daca iau masuri nui mai voteaza, imi vine sa ma duc peste ei sai omor pana la 1 dar ma gandesc ca am fam si chiar imi este rusine sa imi cobor mintea la ei va rog sa ma ajutati cu un sfat sau unvatatima unde sa merg sa evacuez acesti co ednici mei. mentionez ca stau clandestin si duc o viata parazitara,mentionez eu aici am posibilitatea sa fac turism avant undeva la 7 camere,dar imi este rusine sa aduc turisti sa asiste si ei la galagia de aici
in sperrnta ca ma ajutati astept un raspuns, cu toata stima. pot sa ma numesc Disperatul:
am o societate si vreu sa ma apuc sa colectez deseuri dee
ce conditi sunt pentru a optine autorizatie de colectare.desmembrare si valorificare deseuri dee