avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa deschit o societate cu profil cumparrea si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa deschit o societate cu profil cumparrea si olectarea deseurilor dee

am o societate si vreu sa ma apuc sa colectez deseuri dee
ce conditi sunt pentru a optine autorizatie de colectare.desmembrare si valorificare deseuri dee
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:37, 25 Mai 2012
Obtinerea autorizatiilor necesare - de mediu, aviz de la autoritatea publica locala. Va recomand ca studiati legea nr. 211 din 2011 privind regimul deseurilor, act normativ unde veti gasi conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca / respecte un colector de deseuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centru de colectare deseuri feroase si neferoase fmstanciu fmstanciu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciant/ broker de deseuri danavls danavls Intentionez sa activez ca si operator economic cu obiectiv de activitate principal intermedierea in domeniul deseurilor (comerciant/ broker de deseuri). Caz ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)