ok,merg la primarie sa inscriu auto in rolul fiscal pe numele meu si daca a trecut mai mult de 30 zile de cand am cumparat auto ori ca merg acum ori ca voi merge peste ceva timp nu tot platesc acea amenda?puteti sa-mi specificati exact sau cu aproximatie cuantumul amenzii,va multulesc?!
Da,deci exista un act de vanzare-cumparare incheiat intre mine si vechiul proprietar.Legat de plata impozitului am inteles ca voi plati eu impozitul de la data incheierii contractului de vanzare-cumparare in momentul cand eu voi merge la fisc pt a inregistra autovehicolul pe numele meu,dar in cazul in care eu nu voi face acest lucru si am sa circul in continuare pe numele vechiului proprietar inca pt o perioada de timp?Vreau sa stiu daca asa ceva atrage dupa sine vre-o sanctiune sau daca voi fi oprit in trafic de catre "Police"e posibil probleme?
A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de zile insa eu nu am avut timp sa o trec pe numele meu,masina a fost radiata de la fisc de catre fostul proprietar in momentul vanzarii si as vrea sa stiu ce se intampla daca in termenul asta de 30 de zile daca nu o inscriu pe numele meu si aici ma refer la FISC,vechiul proprietar a radiat masina de la fisc asta inseamna ca el nu mai plateste impozitul la masina asta dar daca eu inca nu am inscris-o in termen de 30 de zile pe numele meu si bineinteles nici la fisc cine plateste in continuare impozitul la aceasta masina daca mai trece ceva timp pana o trec pe numele meu si o inregistrez la fisc?ma intereseaza cum se procedeaza cu impozitul sau daca chestia asta cu 30 de zile atrage dupa sine vre-o sanctiune,mentionez ca pe certificatul masinii nu sunt scrise numele noului detinator si nici data cand a fost instrainata ci are doar semnatura vechiului proprietar.Va multumesc pt atentie!