avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Activitate daria76

Activitate daria76

Buna ziua.Cum se calculeaza pensia alimentara in caul in care lucrez in strainatate in agricultura si nu am un salariu fix?mentionez ca in documente apar cu un salariu mai mare din care platesc comisioane la seful de echipa,transportul,lucruri pe care nu le pot justifica legal.Ce ¨¨portite¨¨ exista in lege pt a plati o pensie rezonabila pt mine avand in vedere ca sotia isi doreste sa obtina cat mai multi bani pt ea nu pt copil.Sotia are servici fix in Romania ,castigand binisor si avem impreuna un copil de 9 ani..Desi nu am divortat,n'eam separat ,ea fiind cea care a parasit domiciliul conjugal in timp ce eu eram plecat ,eu trimit lunar,benevol, 100 euro pt copil.Nu pot vorbi cu el la telefon decat atunci cand doreste ea,ma ameninta ca nu imi voi mai vedea copilul.Nu am posibilitate de a trimite mai multi banipt ca din maxim 600_700 de euro trebuie sa platesc chirie si utilitati 200 de euro ,cheltuieli pe care nu le pot justifica prin acte. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. MULTUMESC

cum se stabileste pensia alimentara intr'un proces de divort cu un minor daca eu sunt plecat in strainatate si nu am servici