avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana31

Activitate Adriana31

Răspuns la discuția Recuperare pensie de intretinere
Ma puteti invata ce trebuie facut in acest caz?
Am intrat in contact cu un avocat din Italia si mi-a zis ca in situatia mea nu se poate face nimic acolo
Nu exista posibilitatea ca hotararea sa nu fie recunoscuta daca nu este apostilata? Ma scuzati ca tot intreb dar prefer sa merg cu toate actele necesare sa nu fac drumul degeaba. Iar in privinta banilor ,se vor recupera? Nu stiu ce bunuri are dar este incadrat in munca. Va multumesc foarte mult .
Hotararea tradusa in italiana legalizata. Sau va trebui si apostilata? Va multumesc foarte mult pentru toate raspunsurile.
Va mai rog un lucru,pe langa hotarare tradusa in limba italiana ,imi mai trebuie si alte documente pt a putea merge la executor acolo?
Spuneti-mi va rog ,trebuie sa merg acolo pt a pune hotararea in executare ? pt ca la noi de atata timp nu sa facut absolut nimic sau invatati-ma dumneavoastra ce pot sa mai fac
Este in Italia.
Buna ziua.Nu am mai primit pensie de intretinere pt copil minor de aproximativ 3 ani.Am urmat toate demersurile,fara nici un rezultat.Tatal obligat la pensie are domiciliul in alta tara,iar hotararea nu am putut sa o pun in executare din acest motiv .Va rog foarte mult daca ma puteti ajuta cu o indrumare ,unde sa merg si ce sa fac pt a pune capat acestei situatii.