avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate tulburemihai

Activitate tulburemihai

Răspuns la discuția recuperarea unor documente
As dori sa scot duplicatele actelor de proprietate ale bunicilor mentionez ca a avut o suprafata mare de teren pe care acum sunt sonde de petrol si bunicul meu a ars actele de frica regimului nou instaurat.Va multumesc ptr raspunsuri
multumesc in prmul rand ptr raspunsul acordat la prima intrebare acum as vrea sa aflu ce documente imi sunt necesare ptr eliberarea unor duplicate de la Arhiva Nationala banuiesc ca certificatele de deces ale bunicilor ,certificatul de nastere al tatalui meu ptr ca el ar fi mostenitorul direct si cred ca o cerere de eliberare gresesc?este necesara deplasarea la Bucuresti personal al doritorului?
va rog din suflet sa ma lamuuriti ca nu stiu exact cat timp mai este ptr aplicarea legii si al doilea lucru tatal meu se apropie de 70 ani si e cam bolnav
va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat
sunt pensionar medical gradul 2 am o garsoniera modesta si as vrea sa fac un credit pot gira doar cu garsoniera si contacta acel credit?Daca cunoaste cineva as vrea sa stiu si modalitatea si daca se poate acorda acest credit cu giranti sau fara, e vorba de vreo 6000 euro va multumesc mult ptr raspuns.
as vrea un raspuns daca se mai primesc cereri ptr aceasta lege si cine poate reconstitui actele in caz ca aceste u fost arse este vorba de acte de proprietate din 1946 se gasesc duplicate dupa acestea?