avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea unor documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea unor documente

multumesc in prmul rand ptr raspunsul acordat la prima intrebare acum as vrea sa aflu ce documente imi sunt necesare ptr eliberarea unor duplicate de la Arhiva Nationala banuiesc ca certificatele de deces ale bunicilor ,certificatul de nastere al tatalui meu ptr ca el ar fi mostenitorul direct si cred ca o cerere de eliberare gresesc?este necesara deplasarea la Bucuresti personal al doritorului?
va rog din suflet sa ma lamuuriti ca nu stiu exact cat timp mai este ptr aplicarea legii si al doilea lucru tatal meu se apropie de 70 ani si e cam bolnav
va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat
Cel mai recent răspuns: tulburemihai , utilizator 14:13, 2 Iunie 2012
copiile/duplicatele certificatelor de deces,nastere,casatorie ale orcarei persoane se ridica de la biroul oficilului de stare civ. al consiliului local unde a fost inregisttrat decesul, nasterea , casatoria. Se redacteaza o cerere prin care se solicita ceea ce se doreste (o taxa de 2 lei plus timbru fiscal. Ce doriti sa scoateti de la Arhiva Nationala???
As dori sa scot duplicatele actelor de proprietate ale bunicilor mentionez ca a avut o suprafata mare de teren pe care acum sunt sonde de petrol si bunicul meu a ars actele de frica regimului nou instaurat.Va multumesc ptr raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat certificat de deces si casatorie plus hotarare divort necroberry necroberry Buna ziua, Ma pregatesc pentru o goana dupa acte lunga si obositoare si as vrea sa plec la drum pregatita. Problema incepe de la faptul ca intr-un final am ... (vezi toată discuția)
Pot obtine duplicat certificat de casatorie al parintilor ptr succesiune? dary@ dary@ Buna ziua. Prezentare context: Mama a decedat in 2013. Tatal nu doresta sa facem succesiunea dupa mama pe cale amiabila, asa ca voi fi nevoita sa o fac in ... (vezi toată discuția)