avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate kozmynro

Activitate kozmynro

buna ziua din nou dragi colegi forumisti,

revin cu o alta intrebare: se poate sa merg mai devreme sa sustin examenul auto iar in momentul in care a trecut un an de la data ramanerii definitive a hotararii sa mi se dea permisul? am fost si mi-am facut fisa medicala, mi-am luat cazierul si hartia hotararii cu stampila de "definitiv" pe ea. am fost condamnat si hotararea a ramas definitiva pe 26 noiembrie 2013. ma gandeam ca as putea sa merg sa sustin examenul (sala+traseu) si pe 27 sa merg sa-mi ridic permisul. se poate?

va multumesc,
cosmin
va multumesc pentru raspuns.

speram sa se ia in considerare faptul ca din mai nu am mai condus (de la sentina) si ma gandeam ca imi scade din pedeapsa. daca ma hotarasc sa fac scoala pentru toate categoriile nu-mi scade nimic?
va salut,

in urma cu aproximativ 2 ani am avut un accident cu victime. am terminat cu procesul anul trecut, in mai si a fost facut recurs de catre o parte vatamata (instanta la care s-a judecat le-a dat mai putini bani decat au vrut). cu recursul am terminat anul trecut in noiembrie. sentinta mea a ramas aceeasi data de prima instanta si anume 6 luni cu suspendare. dovada de circulatie am avut pana in mai 2013.

doua intrebari:
1. ce perioada mai trebuie sa stau fara permis? se calculeaza de la data pronuntarii sentintei sau de la data incheierii recursului?
2. dupa aceasta perioada, permisul imi este restituit sau trebuie sa fac iar scoala de soferi?

ps: daca am gresit sectiunea, rog un moderator sa mute acest post

multumesc,
cosmin