avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate brumarik

Activitate brumarik

Răspuns la discuția Plecare in strainatate.
imputernicirea se face cel putin cu 1-2 saptamani inainte(fiindca la aeroport trebuie sa o ai)sincer eu as zice sa suni la tarom si sa fii sigur ca poti pleca(cu imputernicirea si hotararea de incredintare minor original si copie)fiindca eu stiu ca doar cu blue air a venit baiatul meu acasa in romania(dar de scos din tara a trebuit sa merg eu sa il iau)sa nu ai vreo surpriza la aeroport si sa-ti zica ca trebuie sa vina tutorele dupa tine(fiindca asa este in romania)suntem in uniune,dar facem legile tot cum vrem noi.....
Răspuns la discuția violare de domiciliu
nu,locuiau impreuna la soacra-mea(avand domiciliul acolo impreuna)
nu de la ambii parinti,doar de la cel care s-a hotarat prin judecatorie sa fie tutore legal pt.crestere si educare (si trebuie si originalul si copie xerox care v-a ramane la aeroport)+imputernicire notariala(daca ai fost incredintat mamei spre crestere si educare....imputernicirea trebuie facuta de mama)
si eu am avut aceeasi problema cu baiatul meu cel mare(avea aceeasi varsta ca a ta....17 ani si putin)si l-am scos eu din tara ca insotitor,dar a putut sa se intoarca singur din italia romania(dar sa iasa din tara singur nu se putea(legile romaniei....daca intradevar suntem in uniunea europeana de ce nu se aplica si la noi toate legile corect....adica din italia se putea intoarce singur dar din romania nu putea sa vina singur....hm....asta e....poate cu inputernicire facuta de parintii tai prin notariat.....posibil sa iesi din tara singur

buna ziua !as dori si eu un raspus,daca ma poate ajuta cineva ...multumesc ! Sunt proprietar de apartament dupa divort(acum 3 ani)eu nu sunt in tara si am aflat ca fostul sot si baiatul cel mare care are 18 ani locuiesc in apartament chiar daca eu am spus ca nu au voie sa stea acolo(banuiesc ca au schimbat yala(baiatul avea un rand de chei de la mine(in cazul in care are nevoie sa-si i-a ceva de acasa)in cazul in care fac plangere la adresa fostului sot,trebuie sa fac si la adresa copilului?dauneaza cu ceva atunci cand baiatul da examenul auto?

Răspuns la discuția violare de domiciliu
sunt proprietar de apartament dupa divort(da,s-a facut partajul...a renuntat la tot ce inseamna familie)
buna ziua !as dori si eu un raspus,daca ma poate ajuta cineva ...multumesc ! Sunt proprietar de apartament dupa divort(acum 3 ani)eu nu sunt in tara si am aflat ca fostul sot si baiatul cel mare care are 18 ani locuiesc in apartament chiar daca eu am spus ca nu au voie sa stea acolo(banuiesc ca au schimbat yala(baiatul avea un rand de chei de la mine(in cazul in care are nevoie sa-si i-a ceva de acasa)in cazul in care fac plangere la adresa fostului sot,trebuie sa fac si la adresa copilului?dauneaza cu ceva atunci cand baiatul da examenul auto?:(