avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

violare de domiciliu

buna ziua !as dori si eu un raspus,daca ma poate ajuta cineva ...multumesc ! Sunt proprietar de apartament dupa divort(acum 3 ani)eu nu sunt in tara si am aflat ca fostul sot si baiatul cel mare care are 18 ani locuiesc in apartament chiar daca eu am spus ca nu au voie sa stea acolo(banuiesc ca au schimbat yala(baiatul avea un rand de chei de la mine(in cazul in care are nevoie sa-si i-a ceva de acasa)in cazul in care fac plangere la adresa fostului sot,trebuie sa fac si la adresa copilului?dauneaza cu ceva atunci cand baiatul da examenul auto?

Cel mai recent răspuns: brumarik , utilizator 15:29, 30 Mai 2012
Probabil ca sotul a facut abuz de incredere pe seama copilului, dar baiatul fiind major pot raspunde amandoi. Totusi dumneavoastra ati dat cheiile de buna voie!:surrender:
baiatul,are domiciliul in casa respectiva?aduce-ti mai multe lamuriri.
Eu as merge mai degraba pe tulburarea de posestie (art. 220 C. Pen.).
nu,locuiau impreuna la soacra-mea(avand domiciliul acolo impreuna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu brumarik brumarik buna ziua !as dori si eu un raspus,daca ma poate ajuta cineva ...multumesc ! Sunt proprietar de apartament dupa divort(acum 3 ani)eu nu sunt in tara si am ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea fostului sot de a intra in casa mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in partaj, fostul sot s-a mutat cu actuala sotie, eu am ramas in locuinta pe care am cumparat-o in timpul ... (vezi toată discuția)