avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate lenuta24

Activitate lenuta24

Răspuns la discuția succesiune
buna ziua,parinti au doar un apart.2 cam.tata mia dat prin notar testament ca dupa moartea lui sa-mi revina cei dreptul lui din apart. mie.(am fost si la medic legal evaluare discernamant).iar ca sa nu se mai prezinte acum la deschidere succesiune ia dat lui sotul procura la notar sa semneze cum ca renunta la partea cei revine de la sotie(adica
Discuție succesiune
mama moarta iunie 2010,tata in viata ,suntem 4 fratii, 3 am fost la inmormantare 1nu a vrut sa vina,(nici o data in ultimi 25 ani nu ia cautat,fiind in accelas oras),dupa 3 luni de la deces mama,primaria trimite acte pentru succesiune,am fost singura ce mam prezentat la primul termen pentru succesiune(au fost 3 termene),din 2010 tata bolnav eu am grija de el,mia facut in 2011acte de trecere tota partea lui plus cei revine de la mama,la deschiderea succesiuni sa se prezinte sotul sa semneze actele de succesiune in favoarea mea (totul prin notar)+testament ca imi lasa mie tot in caz de deces si nu apucam sa facem succesiunea,vreau sa deschid succesiunea acum in iunie 2012,fratii mei mai au dreptul la partea lui mama daca nu sau prezentat la succesiune?.ei nu participa nici la taxe apartament ( 2 camere).nici la intre.tinerea +taxe mormant cimitir,pomelnice.etc.cum pot sal dau de la dreptul de mostenitor pe frati mei care nici nu a avut grija de ea cat a fost bolnava(cancer la ficat),eu cu tata am avut grija de ea..ce se intampla daca frati mei nu se prezinta nici acum la succesiune?