Va multumesc frumos pentru raspuns. In mesajul meu de ieri am gresit. Bunicul meu a fost prizoneriat is Rusia intre anii 1944 - 1948 nu intre 1940-1944.
Dar nu cred ca asta conteaza. As mai avea o rugaminte, daca puteti sa ma ajutati cu inca atat, in mare cum arata acea cerere scrisa pnertu renuntarea procesului? Si daca am inteles bine, depun la aceeasi insanta la registratura unde am depus si cererea?
Va multumesc foarte frumos ca m-ati ajutat. Cu stima
Buna ziua
Bunicul meu a fost prizoneriat is Rusia intre anii 1940-1944. Acum cateva luni am aflat ca are dreptul la dezpagubire, iar eu am inaintat un dosar cerand aceasta dezpagubire. Bunicul nu mai traieste si nici bunica. Singurul lor copil era tatal meu, nici el nu mai traieste. Fiind singura nepoata am depus un dosar si am cerut aceasta dezpagubire.
Cans am primit citatia, am realizat cs de fapt am ajuns in proces Ministerul Finantelor Publice
Citatie arata astfel:
CITATIE
Dna ........ cu ultimul domicilu in ................. este chemat in aceasta instanta, camera....cfc1, in ziua de 19 iunie 2012, ora 9:00, in calitate de reclamant, in proces cu MFP in calitate de parat pentru Fond – Dezpagubiri Legea nr. 221/2009.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa.
Prin inmanarea citatiet, sub semnatura de primire, personal sau prin reprezentant legal sau conventional, pentru un termen de judecata, cl citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata.
Intrebarea mea ar fi, ca ce inseamna asta pentru mine? Daca pierd trebe sa suport chieltuelile procesului? Este necesar sa ma reprezinte un avocat dealungul acestui proces? Si este o posibilatate sa renunt la acest proces? Ce trebe sa fac, unde trebe sa ma duc ca sa pot renunta la acest proces? Care este procedura, de ce acte am nevoie, ca sa pot renunta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs. Va rog sa ma ajutati, ca se apropie procesul si nu stiu ce sa fac.
Cu respect